Stiri Sport Narcisa Lecușanu și-a spus povestea: „Eu așa am deschis ochii pe acest pământ, cu mama și tata fiind surdo-muți. Dragostea a biruit orice problemă”
Narcisa Lecușanu și-a spus povestea: „Eu așa am deschis ochii pe acest pământ, cu mama și tata fiind surdo-muți. Dragostea a biruit orice problemă”

Narcisa Lecușanu și-a spus povestea: „Eu așa am deschis ochii pe acest pământ, cu mama și tata fiind surdo-muți. Dragostea a biruit orice problemă”

Invitată la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO, aceasta povestește cum a crescut într-o familie cu părinți surdo-muți și cum era să fie călcată de tren în fața blocului din Bacău.

La un pas de tragedie în fața blocului din Bacău

„Nu m-a călcat efectiv trenul, dar a trecut peste mine! Aveam în jur de 3 ani și jumătate. Noi locuiam la Bacău, lângă fabrica de hârtie Letea, care avea șine speciale pentru a ieși marfarele. Și ele ieșeau numai noaptea! Noi stăteam la bloc, foarte aproape de șine”, își începe povestea Narcisa.

„Eram între linii și mă jucam. Fratele meu Edi era cu zece ani mai mare, iar el trebuia să aibă grijă de ăla mai mic. Dar m-a lăsat acolo. El juca fotbal într-un părculeț. Și dintr-odată a apărut trenul… Slavă Domnului că am ieșit de acolo teafără! Marele avantaj e că m-a observat mecanicul și a ridicat lamela, grila din față. Am avut doar o tăietură…”, a continuat fosta mare handbalistă.…

Libertatea - Andrei CrăițoiuIn urma cu 50 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7