Stiri Sport Mircea Lucescu se implică în războiul FRF vs Generația de Aur: „O să-i explic lui Burleanu că o echipă pentru a fi mare nu-și poate da la o parte istoria”
Mircea Lucescu se implică în războiul FRF vs Generația de Aur:  „O să-i explic lui Burleanu că o echipă pentru a fi mare nu-și poate da la o parte istoria”

Mircea Lucescu se implică în războiul FRF vs Generația de Aur: „O să-i explic lui Burleanu că o echipă pentru a fi mare nu-și poate da la o parte istoria”

Reticent în a oferi declarații, într-o primă fază, Lucescu a spus totuși că îl va aborda pe președintele FRF pentru a discuta direct cu el pe subiectul respectiv.

„O să vreau să vorbesc cu el, poate chiar la meciul cu Elveția, unde voi fi prezent fiindcă am fost invitat. O să-i explic că o echipă nu poate fi cu adevărat mare, indiferent că e de club sau națională, dacă nu are două componente: putere financiară și putere sportivă. Ce înseamnă putere sportivă? Mai multe lucruri, printre care și tradiția, istoria. Nu ai cum să renunți la istorie, să vrei să o dai la o parte. Cred că e momentul să fie reconsiderată toată această situație în care s-a ajuns", a spus Lucescu.…

GSP - Dan UdreaIn urma cu 19 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

GSP

GSP

Sport

VIDEO Revelionul a venit mai devreme în Giulești, dar nu pentru Dan Șucu » Ce riscă giuleștenii
In urma cu 8 ore
GSP - Ioana Mihalcea, Raed Krishan (foto), Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)
GSP

GSP

Sport

Nemaivăzut pe noul Giulești » Record negativ pe arena Rapidului
In urma cu 8 ore
GSP - Liviu Manolache, Sergiu Alexandru
Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7