Stiri Sport Mihai Stoica, un singur cuvânt pentru calificarea en fanfare obținută de naționala lui Edi Iordănescu + „Aici i-am rupt!”
Mihai Stoica, un singur cuvânt pentru calificarea en fanfare obținută de naționala lui Edi Iordănescu + „Aici i-am rupt!”

Mihai Stoica, un singur cuvânt pentru calificarea en fanfare obținută de naționala lui Edi Iordănescu + „Aici i-am rupt!”

Mihai Stoica, după România - Elveția 1-0

„Am jucat peste Elveția o bună parte a meciului, mai ales în partea secundă. Am obținut și un rezultat nu doar pentru a ocupa primul loc economicos.

Se întâmplă ce s-a întâmplat sâmbătă în Ungaria, când ne mulțumeam cu un egal, dar am mers pentru victorie. Doar felicitări!

Nu am mai obținut de mult timp o victorie împotriva capului de serie din grupă. Ianis bagă alunecări, termină meciul cu vată în nas. Alibec nu trage de timp, se duce spre poartă. Am avut agresivitate! Coman, faultat la limită în careu. Nu poți să spui că a fost un jucător fără atitudine și sub media echipei. La atitudine i-am rupt!…

GSP - Adrian JiteaIn urma cu 19 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7