Stiri Sport Max Verstappen, triumfător în cursa de sprint din SUA! Rivalii Hamilton și Leclerc nu au avut nicio șansă
Max Verstappen, triumfător în cursa de sprint din SUA! Rivalii Hamilton și Leclerc nu au avut nicio șansă

Max Verstappen, triumfător în cursa de sprint din SUA! Rivalii Hamilton și Leclerc nu au avut nicio șansă

După eroarea de vineri, care l-a costat pole-position-ul în cursa de azi, Max Verstappen a pilotat fără greșeală sâmbătă. A fost cel mai rapid în calificări, iar după doar câteva ore a condus perfect în cursa de sprint, care s-a întins pe 19 tururi.

Max Verstappen a câștigat cursa de sprint din Austin, Texas

Olandezul, care deja a câștigat al treilea titlu de campion mondial, a plecat excelent, lăsându-i în spate pe rivalii săi. Verstappen a terminat la un avans de 9,4 secunde față de locul 2 și la 18 secunde față de locul 3.

El a fost urmat de britanicul Lewis Hamilton (Mercedes). Septuplul campion mondial a plecat de pe 3, dar a avut un start excelent și l-a depășit încă din primele viraje pe Charles Leclerc (Ferrari), care a încercat fără succes să-și recupereze locul, terminând pe 3.

În puncte s-au mai clasat Lando Norris (McLaren), Sergio Perez (Red Bull), Carlos Sainz (Ferrari), Pierre Gasly (Alpine) și George Russell (Mercedes).…

GSP - Sergiu AlexandruIn urma cu 38 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7