Stiri Sport Goran Ivanisevic, despre chinurile la care își supune Novak Djokovic echipa: „Ne torturează, ne-a încătușat timp de trei zile”
Goran Ivanisevic, despre chinurile la care își supune Novak Djokovic echipa: „Ne torturează, ne-a încătușat timp de trei zile”

Goran Ivanisevic, despre chinurile la care își supune Novak Djokovic echipa: „Ne torturează, ne-a încătușat timp de trei zile”

Novak Djokovic este cunoscut pentru ieșirile nervoase din teren, iar acest lucru se pare că se întâmplă și mai des la antrenamente.

Goran Ivanisevic: „Ne torturează, ne-a încătușat timp de trei zile”

Goran Ivanisevic a dezvăluit într-un interviu pentru TennisWorldUsa cum este să lucreze cu Novak Djokovic. „Putem face o comparație, el este ca directorul unei firme și ne cere să facem profit. Acest profit îl diferențiază de ceilalți. În ceea ce privește pierderile, e exact ca într-o companie, rezultatele îl scad într-un clasament. Pentru Nole, ca pentru orice alt jucător de elită, acest lucru este foarte greu de gestionat.…

GSP - Alexandru StanciuIn urma cu 234 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7