Stiri Sport Gică Hagi pune în gardă naționalele de la EURO și s-a pronunțat în privința lui Ianis: „Un singur lucru ne mai trebuie”
Gică Hagi pune în gardă naționalele de la EURO și s-a pronunțat în privința lui Ianis: „Un singur lucru ne mai trebuie”

Gică Hagi pune în gardă naționalele de la EURO și s-a pronunțat în privința lui Ianis: „Un singur lucru ne mai trebuie”

Managerul tehnic al Farului crede că grupul creat de Edi Iordănescu are mare potențial de creștere și va face rezultate bune în viitor, după ce jucătorii vor mai acumula experiență și la echipele de club.

Hagi va merge la meciul cu Elveția (marți, ora 21:45), care va fi decisiv pentru câștigarea grupei. „Tricolorii” au și varianta egalului.

Gică Hagi: „Băieții au mult talent, mai au multe de arătat. Ne mai trebuie niște experiență”

„Iubesc echipa națională. Noi, cei din afară, trebuie să vorbim foarte puțin. Ne-au făcut fericiți jucătorii, staff-ul, aveam nevoie de calificare. Se va crea un entuziasm și o emulație mare. Foarte bine că venit această calificare, care arată că România are mult talent. Ne mai trebuie niște experiență, asta văd eu, echipa are mare potențial.…

GSP - Adrian DuţăIn urma cu 19 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7