Stiri Sport GALERIE FOTO Gigi Becali sare în ajutorul unei prezentatoare de la TV, care a ajuns în cârje: „Am început recuperarea la FCSB”
GALERIE FOTO            Gigi Becali sare în ajutorul unei prezentatoare de la TV, care a ajuns în cârje: „Am început recuperarea la FCSB”

GALERIE FOTO Gigi Becali sare în ajutorul unei prezentatoare de la TV, care a ajuns în cârje: „Am început recuperarea la FCSB”

Diana Bart s-a accidentat în urmă cu mai multe luni, într-un moment de neatenție. Vedeta Prima TV a călcat strâmb, iar de atunci are de suferit, merge în cârje.

GALERIE FOTO. Oamenii lui Gigi Becali o ajută pe Diana Bart, vedeta Prima TV. „Nu am ajuns în cârje de la tocuri”

„Nu am ajuns așa de la tocuri, de la platforme, nici măcar la schi. Pur și simplu eram pe niște teniși... Mai trist e că eram cu cea mică în brațe, noroc că n-am scăpat-o! Pur și simplu, am călcat într-o parte și l-am rupt, ca să fie bună treaba! Trebuie să stau două luni cu cârjele astea.…

GSP - Cristina PîrvuIn urma cu 23 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7