Stiri Sport Gabriela Ruse și filosofia care a dus-o până în finala Transylvania Open: „Lumea crede că toate putem avea rezultatele Simonei. Eu vin și contrazic”
Gabriela Ruse și filosofia care a dus-o până în finala Transylvania Open: „Lumea crede că toate putem avea rezultatele Simonei. Eu vin și contrazic”

Gabriela Ruse și filosofia care a dus-o până în finala Transylvania Open: „Lumea crede că toate putem avea rezultatele Simonei. Eu vin și contrazic”

În cel mai bun moment al său după o îndelungată perioadă de căutări, Gabi Ruse povestește că a învățat să facă abstracție de „tumultul” creat în exterior și toată presiunea venită la pachet cu întrebări despre locul din clasament sau nelipsitele comparații cu Simona Halep.

„Nu, nu trebuie ca toate să avem rezultatele Simonei”, spune Gabriela, care se declară eliberată de frustrări și alți „demoni interiori”.

Gabriela Ruse: „Lumea crede că toate putem avea rezultatele Simonei. Eu vin și contrazic”

„Am trecut de perioada aia de frustrare. Nu mă mai prea interesează că vin oameni să-mi zică: «Păi da, da’ ești locul 180, ce faci? Ai 25 de ani, peste două săptămâni faci 26». Însă nu toată lumea poate să fie numărul 1 mondial!

Pentru că am avut un număr 1 mondial, asta nu înseamnă că o să avem tot timpul un număr 1 mondial. Lumea crede că toate putem avea rezultatele Simonei. Eu vin și contrazic asta. Și spun: «Nu, nu trebuie!»…

GSP - Remus DinuIn urma cu 39 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7