Stiri Sport FOTO Sfaturi din interiorul FRF pentru Tavi Popescu: „Să nu renunți la nicio fată! Dacă e cea potrivită, ține-o lângă tine”
FOTO Sfaturi din interiorul FRF pentru Tavi Popescu: „Să nu renunți la nicio fată! Dacă e cea potrivită, ține-o lângă tine”

FOTO Sfaturi din interiorul FRF pentru Tavi Popescu: „Să nu renunți la nicio fată! Dacă e cea potrivită, ține-o lângă tine”

Fost mijlocaș la Dinamo și în Bundesliga, Vlad Munteanu spune că mijlocașul de la FCSB ar trebui să lucreze mai mult la capitolul fizic și nu crede că ar trebuie să renunțe la relația pe care o are, dacă simte că actuala parteneră nu îi afectează cariera.

Vlad Munteanu, sfat pentru Octavian Popescu

„Îi transmit public să aibă încredere în el. Trebuie să se înconjoare de oameni care îi dau încredere, îl inspiră și au valorile corecte. Și dacă din cercul ăsta face parte și o femeie pe care o are lângă el, să o țină lângă el dacă merită și va trece peste orice moment. Sfatul meu pentru Tavi Popescu e să nu renunțe la nicio fată.…

GSP - David MarinescuIn urma cu 282 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7