Stiri Sport FOTO Joi noapte, la Sibiu » Ultrașii rivalei, mesaj de lângă autocarul lui FCU Craiova: „Gândul fuziunii, eternul vostru joc”
FOTO Joi noapte, la Sibiu » Ultrașii rivalei, mesaj de lângă autocarul lui FCU Craiova: „Gândul fuziunii, eternul vostru joc”

FOTO Joi noapte, la Sibiu » Ultrașii rivalei, mesaj de lângă autocarul lui FCU Craiova: „Gândul fuziunii, eternul vostru joc”

Conflictul mocnit dintre cele două echipe ale Craiovei continuă să țină capul de afiș în fotbalul din Bănie. Și chiar dacă rezultatele întârzie să apară, orgoliile dau pe dinafară în inima Olteniei.

De data aceasta, mărul discordiei e legat de subiectul fuziunii dintre cele două echipe, o dezbatere care a provocat un val de reacții în ultimele săptămâni. Suporterii CS Universitatea continuă să respingă cu vehemență acest scenariu.

Ultrașii Universității Craiova se revoltă: „Fără fuziune!”

Și după ce au protestat la meciul de acasă cu U Cluj, acum a urmat episodul doi. Fanii din „Gruppo Sibiu”, o facțiune a suporterilor Universității, au transmis un mesaj clar, joi noaptea spre vineri, chiar de lângă autocarul de sute de mii de euro al lui Mititelu:…

GSP - Remus DinuIn urma cu 132 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7