Stiri Sport FOTO Fostul elev al lui Mouratoglou a sărit în apărarea iubitei: „Nu ea e de vină pentru rezultatele mele!”
FOTO Fostul elev al lui Mouratoglou a sărit în apărarea iubitei: „Nu ea e de vină pentru rezultatele mele!”

FOTO Fostul elev al lui Mouratoglou a sărit în apărarea iubitei: „Nu ea e de vină pentru rezultatele mele!”

În urmă cu un an, în noiembrie 2022, Holger Rune câștiga Mastersul de la Paris, după un parcurs excepțional, cu victorii contra unor nume uriașe: Wawrinka, Hurkacz, Rublev, Alcaraz, Auger-Aliassime și Novak Djokovic.

În prezent, Rune nu reușește să replice forma de acum un an. Miercuri, danezul a fost eliminat de Kecmanovic în optimi la Stockholm, a zecea înfrângere în ultimele lui 11 partide.

Holger Rune a sărit în apărarea iubitei: „Nu ea e de vină”

Înaintea meciului, Rune, care s-a despărțit de curând de antrenorul Patrick Mouratoglou, a fost confruntat cu teoria că iubita lui, Caroline Donzella, ar fi de vină pentru rezultatele slabe.

„Nu este vina nimănui pentru rezultatele mele, doar a mea. Așa aș putea să dau vina pe toată lumea pentru rezultatele mele. Cu siguranță nu are de-a face cu ea”, a răspuns Rune pentru publicația suedeză Expressen.

Caroline Donzella, iubita lui Rune, este un influencer care locuiește în Principatul Monaco. În trecut, Donzella s-a iubit cu fotbalistul Andrea Petagna (28 de ani), care aparține de Monza și este împrumutat la Cagliari.…

GSP - Andra MocanuIn urma cu 41 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7