Stiri Sport Fostul pilot Ferrari a provocat scântei: „Alonso sau Hamilton în monopostul Red Bull? Nici măcar ei nu l-ar bate pe Verstappen!”
Fostul pilot Ferrari a provocat scântei: „Alonso sau Hamilton în monopostul Red Bull? Nici măcar ei nu l-ar bate pe Verstappen!”

Fostul pilot Ferrari a provocat scântei: „Alonso sau Hamilton în monopostul Red Bull? Nici măcar ei nu l-ar bate pe Verstappen!”

Max Verstappen a reușit în acest an câteva performanțe nemaivăzute în Formula 1. Olandezul a câștigat deja 17 dintre cele 20 de curse, record absolut de victorii, și are cel mai mare procentaj de succes într-un sezon indiferent de locul pe care îl va ocupa în ultimele două Mari Premii ale anului, în Las Vegas (SUA) și Abu Dhabi (EAU).

Verstappen se află în cel mai bun moment al carierei, iar un fost pilot important din Formula 1, brazilianul Felipe Massa, crede că olandezul nu ar fi învins indiferent cine ar fi la volan în celălalt monopost Red Bull, cea mai performantă mașină din competiție.…

GSP - Daniel GrigoreIn urma cu 25 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

GSP

GSP

Sport

VIDEO Revelionul a venit mai devreme în Giulești, dar nu pentru Dan Șucu » Ce riscă giuleștenii
In urma cu 8 ore
GSP - Ioana Mihalcea, Raed Krishan (foto), Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)
GSP

GSP

Sport

Nemaivăzut pe noul Giulești » Record negativ pe arena Rapidului
In urma cu 8 ore
GSP - Liviu Manolache, Sergiu Alexandru
Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7