Stiri Sport Fanii Stelei cer promovarea lui Florin Talpan și soluții pentru promovare: „Singurul care luptă pentru binele clubului!”
Fanii Stelei cer promovarea lui Florin Talpan și soluții pentru promovare: „Singurul care luptă pentru binele clubului!”

Fanii Stelei cer promovarea lui Florin Talpan și soluții pentru promovare: „Singurul care luptă pentru binele clubului!”

Luni, Curtea de Apel București a decis că palmaresul dintre 1947 și 1998 îi revine Stelei, perioada 1998-2003 echipei AFC Steaua, desființată între timp, iar între 2003-prezent echipei patronate de Gigi Becali, FCSB.

Marți, Steaua București a emis un comunicat în care a anunțat faptul că trupa din Ghencea este tot mai apoape de victoria în fața celor de la FCSB în războiul identitar. „Militarii” au câștigat deja în instanță dreptul asupra numelui și mărcii „Steaua” în favoarea formației din Liga 1.

Fanii Stelei cred însă că mai există probleme în cadrul clubului. Cea mai importantă: lipsa dreptului de a promova pe prima scenă a fotbalului românesc.

Fanii Stelei cer conducerii clubului să găsească soluții pentru a promova, după ce „militarii” au câștigat palmaresul în detrimentul FCSB

Mai jos, câteva dintre comentariile postate de fanii Stelei la postarea în care „militarii” anunță victoria în procesul pentru palmares cu FCSB.…

GSP - Vlad RoșuIn urma cu 37 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7