Stiri Sport EXCLUSIV // VIDEO Vedetele Rapidului s-au distrat în Gruia » Cum i-a surprins reporterul GSP în Gruia după victoria cu CFR Cluj: „Petrescu mai lipsea!”
EXCLUSIV // VIDEO            Vedetele Rapidului s-au distrat în Gruia » Cum i-a surprins reporterul GSP în Gruia după victoria cu CFR Cluj: „Petrescu mai lipsea!”

EXCLUSIV // VIDEO Vedetele Rapidului s-au distrat în Gruia » Cum i-a surprins reporterul GSP în Gruia după victoria cu CFR Cluj: „Petrescu mai lipsea!”

Rapid a învins în Gruia, 1-0 cu CFR Cluj, și a bifat a 4-a victorie consecutivă, din tot atâtea etape, în 2024. Giuleștenii au savurat succesul la final, în compania galeriei, mai exact în fața a aproximativ 2.000 de fani ai Rapidului prezenți pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Rapid a învins CFR Cluj cu propriile arme, cu foștii ei jucători

În echipa lui Cristiano Bergodi, fost antrenor în Gruia, sunt cinci foști jucători care au trecut pe la CFR Cluj. Unul, Damjan Djokovic, a marcat golul victoriei. Un altul, Ermal Krasniqi, a fost printre cei mai buni rapidiști. Christopher Braun a intrat după pauză și a securizat flancul drept al defensivei.…

GSP - Eduard ApostolIn urma cu 222 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7