Stiri Sport EXCLUSIV / VIDEO Vasile Maftei vorbește deschis despre prietenia lui cu MM Stoica: „A insistat foarte mult să merg la ei! Eu pe FCSB o văd ca pe Steaua”
EXCLUSIV / VIDEO            Vasile Maftei vorbește deschis despre prietenia lui cu MM Stoica: „A insistat foarte mult să merg la ei! Eu pe FCSB o văd ca pe Steaua”

EXCLUSIV / VIDEO Vasile Maftei vorbește deschis despre prietenia lui cu MM Stoica: „A insistat foarte mult să merg la ei! Eu pe FCSB o văd ca pe Steaua”

Maftei era jucător de bază la Rapid, dar problemele financiare ale clubului i-au forțat acestuia plecarea din Giulești.

„La Unirea Urziceni era Dan Petrescu antrenor și MM Stoica președinte. Și-au dorit foarte mult un jucător care să aibă experiență la nivel internațional. Au avut discuții și până la urmă s-a ajuns să mă vândă pe o anumită sumă. Rapidul nu trecea printr-o perioadă foarte bună financiar, începuseră problemele”, povestește Maftei.

Acesta continuă dezvăluirile despre mutare: „Eram în cantonament în Germania când m-a sunat Copos că voi pleca. Eram îndoit, dar îmi doream să joc în Champions League. Până la urmă, nu se putea face nimic fără voia mea. Dar am simțit că la Rapid lucrurile nu mai erau cum îmi doream și-a fost un pas în cariera mea”.…

GSP - Andrei CrăiţoiuIn urma cu 218 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7