Stiri Sport EXCLUSIV / VIDEO „VAR-ul a omorât jocul!”. Ce schimbare importantă ar introduce Dugandzic în regulament: „Atunci n-ar trebui să fie ofsaid”
EXCLUSIV / VIDEO            „VAR-ul a omorât jocul!”. Ce schimbare importantă ar introduce Dugandzic în regulament: „Atunci n-ar trebui să fie ofsaid”

EXCLUSIV / VIDEO „VAR-ul a omorât jocul!”. Ce schimbare importantă ar introduce Dugandzic în regulament: „Atunci n-ar trebui să fie ofsaid”

- Marko, ce ai schimba în România, dacă ai avea puterea să modifici un singur lucru?- În domeniul fotbalului?

- Și în fotbal, și la modul general. - Trebuie să mă gândesc la asta. Eu nu am nevoie de multe lucruri ca să fiu fericit. Fotbalul evoluează de la an la an, se îmbunătățește. Nu pot să zic că aș schimba ceva pe partea de fotbal. România s-a calificat și la Euro.

- Și Croația s-a calificat. - Asta e standard, da. Cu această calificare, se vede că fotbalul românesc evoluează, e din ce în ce mai bun.…

GSP - Andrei Crăiţoiu, Costin ȘtucanIn urma cu 189 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7