Stiri Sport EXCLUSIV // VIDEO Un alt Ovidiu Burcă: „Trăiesc freed from desire”. Cum își alege vestimentația și cum vede viața: „E frumoasă dacă privești partea plină a paharului”
EXCLUSIV // VIDEO            Un alt Ovidiu Burcă: „Trăiesc freed from desire”. Cum își alege vestimentația și cum vede viața: „E frumoasă dacă privești partea plină a paharului”

EXCLUSIV // VIDEO Un alt Ovidiu Burcă: „Trăiesc freed from desire”. Cum își alege vestimentația și cum vede viața: „E frumoasă dacă privești partea plină a paharului”

Ovidiu Burcă, 43 de ani, înseamnă ceva pentru istoria recentă a lui Dinamo. Chiar dacă s-a despărțit în relații glaciale de suporterii "câinilor", la capătul unei serii de rezultate negative.

Antrenorul a preluat o echipă în derivă în vara 2022, căzută din toate punctele de vedere după retrogradare, a redresat situația și a readus "haita" în primul eșalon.

Doar că, la primul său sezon ca tehnician în Liga 1, olteanul nu a reușit să se mențină pe linia succesului. Practic, a fost obligat să "abdice" de la Dinamo. Iar în locul său a sosit pe 1 decembrie Zeljko Kopic.…

GSP - Eduard ApostolIn urma cu 207 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7