Stiri Sport EXCLUSIV / VIDEO Ronaldo Deaconu a refuzat o ofertă superioară de la Dinamo » Replica lui Nicolescu: „El, dinamovist declarat, a ales altceva...”
EXCLUSIV / VIDEO            Ronaldo Deaconu a refuzat o ofertă superioară de la Dinamo » Replica lui Nicolescu: „El, dinamovist declarat, a ales altceva...”

EXCLUSIV / VIDEO Ronaldo Deaconu a refuzat o ofertă superioară de la Dinamo » Replica lui Nicolescu: „El, dinamovist declarat, a ales altceva...”

Ronaldo Deaconu a declarat în această iarnă că ar accepta și salariul minim pentru a îmbrăca tricoul lui Dinamo. „Câinii” au tatonat pista, dar mijlocașul a ales, în cele din urmă, să meargă la campioana Farul.

Andrei Nicolescu susține că gruparea alb-roșie a făcut o ofertă mai bună decât a Farului. Sursele GSP.ro au confirmat informația.

VIDEO EXCLUSIV. Andrei Nicolescu: „I-am făcut o ofertă mai bună lui Ronaldo Deaconu”

„Lui Ronaldo îi urez succes. Sunt 100% sigur că i-am făcut o ofertă mult mai bună. Dacă el, dinamovist declarat, a ales altceva, e strict alegerea lui...”, a transmis administratorul special al lui Dinamo pentru GSP.ro.…

GSP - Eduard Apostol, Cristi Preda (foto)In urma cu 178 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7