Stiri Sport EXCLUSIV VIDEO Povestea incredibilă a primului portar care a câştigat trofeul de cel mai bun fotbalist român » „M-au trimis la depozitul de carburanți! Luam soldați să-mi tragă la poartă”
EXCLUSIV VIDEO            Povestea incredibilă a primului portar care a câştigat trofeul de cel mai bun fotbalist român » „M-au trimis la depozitul de carburanți! Luam soldați să-mi tragă la poartă”

EXCLUSIV VIDEO Povestea incredibilă a primului portar care a câştigat trofeul de cel mai bun fotbalist român » „M-au trimis la depozitul de carburanți! Luam soldați să-mi tragă la poartă”

Coman s-a născut la Giurgiu, pe 5 noiembrie 1946. La 13 ani, face pentru prima dată cunoştinţă cu mingea. Primul post, cel de portar, pe care care s-a consacrat și unde a jucat inclusiv la echipa națională a României. Dar povestea din spatele trofeului câștigat, de cel mai bun fotbalist român al anului, are o poveste specială.

- Domnule Coman, ați fost primul portar desemnat Cel mai bun fotbalist român al anului, în 1978.- Peste Dobrin, Costică Ștefănescu și Cornel Dinu. Dar, hai să vă povestesc ceva.…

GSP - Andrei CrăiţoiuIn urma cu 287 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7