Stiri Sport EXCLUSIV / VIDEO „Pare că este ruptură” » Verdict crunt în cazul lui Hanca și atac în direct: „Țicu stă 16 etape, Dawa se bucură de fotbal! În ce țară trăim?”
EXCLUSIV / VIDEO            „Pare că este ruptură” » Verdict crunt în cazul lui Hanca și atac în direct: „Țicu stă 16 etape, Dawa se bucură de fotbal! În ce țară trăim?”

EXCLUSIV / VIDEO „Pare că este ruptură” » Verdict crunt în cazul lui Hanca și atac în direct: „Țicu stă 16 etape, Dawa se bucură de fotbal! În ce țară trăim?”

Accidentat la glezna dreaptă în timpul meciului de sâmbătă dintre Petrolul și FCSB, Sergiu Hanca a sperat că va primi îmbucurător din partea medicilor.

Nu s-a întâmplat, RMN-ul efectuat de fotbalistul Petrolului a relevat o problemă serioasă, care îl va ține pe Sergiu departe de teren vreme de aproximativ 4 luni.

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a dezvăluit la GSP Live că Hanca este suspect de ruptură a ligamentelor gleznei. Acesta s-a declarat consternat de faptul că Joyskim Dawa, cel care l-a accidentat pe Hanca și a scăpat fără „roșu”, a putut evolua în următorul meci al roș-albaștrilor, seara trecută, cu Oțelul în Cupa României.…

GSP - Daniel GrigoreIn urma cu 30 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7