Stiri Sport EXCLUSIV // VIDEO N-a reușit în Belgia, dar spune că: „m-am întors bărbat de acolo”! Fotbalistul de națională care visează să revină în Occident: „Eram imatur, am avut și 7-8 rupturi”
EXCLUSIV // VIDEO            N-a reușit în Belgia, dar spune că: „m-am întors bărbat de acolo”! Fotbalistul de națională care visează să revină în Occident: „Eram imatur, am avut și 7-8 rupturi”

EXCLUSIV // VIDEO N-a reușit în Belgia, dar spune că: „m-am întors bărbat de acolo”! Fotbalistul de națională care visează să revină în Occident: „Eram imatur, am avut și 7-8 rupturi”

Vladimir Screciu, 24 de ani, este una dintre propunerile Universității Craiova pentru echipa națională. În ultima jumătate din 2023, olteanul a devenit un om important în viziunea lui Edward Iordănescu.

Screciu este om important și la formația de club, acum este în plin proces de recuperare, contra timp, pentru a reveni în primul 11 după ruptura de la ultima etapă de campionat, cu UTA. Vladi a început deja antrenamentele, este așteptat să intre în planurile lui Ivaylo Petev după etapa de duminică, de pe „Ion Oblemenco”, cu Farul.…

GSP - Eduard ApostolIn urma cu 167 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7