Stiri Sport EXCLUSIV / VIDEO L-au curățat Victor Ponta și Liviu Dragnea pe Dumitru Dragomir? A fost arestat politic Gică Popescu? » Răspuns din interiorul sistemului: „E o poveste”
EXCLUSIV / VIDEO            L-au curățat Victor Ponta și Liviu Dragnea pe Dumitru Dragomir? A fost arestat politic Gică Popescu? » Răspuns din interiorul sistemului: „E o poveste”

EXCLUSIV / VIDEO L-au curățat Victor Ponta și Liviu Dragnea pe Dumitru Dragomir? A fost arestat politic Gică Popescu? » Răspuns din interiorul sistemului: „E o poveste”

„Am fost bătut pe valoarea politică. S-au implicat puternic. Au fost mai tari ca mine. Îi felicit pentru modul în care m-au lucrat!” au fost printre primele cuvinte pe care Dumitru Dragomir le rostea după ce pierdea șefia Ligii Profesioniste de Fotbal. Se întâmpla în noiembrie 2013, atunci când Gino Iorgulescu a câștigat alegerile cu scorul 11-7.

Ponta și Dragnea au schimbat soarta votului la alegerile LPF?!

Dragomir era convins că va pierde alegerile din cauza implicării politicului, fiindcă Victor Ponta și Liviu Dragnea ar fi fost principalii oameni care doreau schimbarea sa de la Ligă.…

GSP - Andrei CrăiţoiuIn urma cu 148 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7