Stiri Sport EXCLUSIV // VIDEO Ionuț Negoiță, tentat de revenirea la Dinamo! Mărturisire într-un interviu GSP: „Ar fi o soluție, dar nu doar să punem bani și să decidă alții!” » Atac la noii șefi: „Salvatori!?”
EXCLUSIV // VIDEO            Ionuț Negoiță, tentat de revenirea la Dinamo! Mărturisire într-un interviu GSP: „Ar fi o soluție, dar nu doar să punem bani și să decidă alții!” » Atac la noii șefi: „Salvatori!?”

EXCLUSIV // VIDEO Ionuț Negoiță, tentat de revenirea la Dinamo! Mărturisire într-un interviu GSP: „Ar fi o soluție, dar nu doar să punem bani și să decidă alții!” » Atac la noii șefi: „Salvatori!?”

Ionuț Negoiță, 49 de ani, a cedat pachetul majoritar la Dinamo în vara 2020, iar după el a venit potopul! Clubul a încăput pe mâna managementului lui Pablo Cortacero și a acoliților săi, gruparea a trecut prin convulsii din care nici acum nu și-a revenit, iar sportiv situația e sinusoidală.

Ionuț Negoiță persiflează noua conducere a lui Dinamo

A fost rău și foarte rău, Dinamo retrogradând în mai 2022, a ieșit un pic soarele prin promovarea din primăvară, dar în prezent este din nou dezastru. În prima parte a interviului pentru GSP.ro, omul de afaceri și-a exprimat părerile sale despre situația actuală a "câinilor".…

GSP - Eduard Apostol, Andrei Furnigă (video)In urma cu 14 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7