Stiri Sport EXCLUSIV // VIDEO Interviu deschis cu Alex „Rocky” Chipciu » Despre dependența lui, filmarea cu „Dodel”, „bătaia” cu Nistor și marea eroare a carierei: „Îmi bântuie în cap și acum”
EXCLUSIV // VIDEO            Interviu deschis cu Alex „Rocky” Chipciu » Despre dependența lui, filmarea cu „Dodel”, „bătaia” cu Nistor și marea eroare a carierei: „Îmi bântuie în cap și acum”

EXCLUSIV // VIDEO Interviu deschis cu Alex „Rocky” Chipciu » Despre dependența lui, filmarea cu „Dodel”, „bătaia” cu Nistor și marea eroare a carierei: „Îmi bântuie în cap și acum”

Alex Chipciu, 34 de ani, este unul dintre "clasicii" fotbalului intern. După trofeele câștigate cu Steaua/FCSB, cu Anderlecht și cu CFR Cluj, 13 la număr!, după selecțiile și golurile la echipa națională, jucătorul polivalent visează să aducă un trofeu pentru U Cluj, al cărei căpitan este.

A fost aproape în mai 2023, când "Șepcile roșii" au jucat finala Cupei României, pierdută cu Sepsi la penalty-uri. Alex își găsește mereu motivația de a se reinventa. Vine printre primii la antrenamente, pleacă ultimul, după ce-și efectuează un adevărat ritual în vestiar, de recuperare, folosind camera hiperbară și criosauna.…

GSP - Eduard ApostolIn urma cu 208 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7