Stiri Sport EXCLUSIV // VIDEO + FOTO Iată tortul perfect pentru sărbătoritul zilei, Eric de Oliveira: „Nu m-am putut bucura de el, n-a ajuns la mine!”
EXCLUSIV // VIDEO + FOTO            Iată tortul perfect pentru sărbătoritul zilei, Eric de Oliveira: „Nu m-am putut bucura de el, n-a ajuns la mine!”

EXCLUSIV // VIDEO + FOTO Iată tortul perfect pentru sărbătoritul zilei, Eric de Oliveira: „Nu m-am putut bucura de el, n-a ajuns la mine!”

Probabil, cel mai iubit străin din România de către microbiștii de la noi, Eric de Oliveira, a împlinit 38 de ani. Indiferent că au susținut echipele pe unde a fost, indiferent că le-a fost adversar, indiferent în ce tricou a marcat goluri, unele mai importante ca altele.

Cu ocazia zilei de naștere, prietenii de la "Liga Legendelor" au dezvăluit pentru GSP.ro o fotografie memorabilă. Mai exact, un tort format din sarmale și din produse tradiționale românești cu care brazilianul a fost sărbătorit anul trecut în cadrul unei eveniment la Baia Mare.…

GSP - Eduard ApostolIn urma cu 230 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7