Stiri Sport EXCLUSIV VIDEO + FOTO Bianca Andreescu: „Vreau să mai câștig Grand Slamuri. Să devin numărul 1 mondial. Dar cel mai important pentru mine e să inspir oamenii, cât de mulți pot”
EXCLUSIV VIDEO + FOTO            Bianca Andreescu: „Vreau să mai câștig Grand Slamuri. Să devin numărul 1 mondial. Dar cel mai important pentru mine e să inspir oamenii, cât de mulți pot”

EXCLUSIV VIDEO + FOTO Bianca Andreescu: „Vreau să mai câștig Grand Slamuri. Să devin numărul 1 mondial. Dar cel mai important pentru mine e să inspir oamenii, cât de mulți pot”

Între Bianca din 2019, cea care irumpea în lumea tenisului cu jocul ei variat și captivant, cu titlurile mari cucerite, și cea de acum câteva zile pare că nu e nicio diferență.

Este la fel de degajată, întinde mâna cu fermitate când se fac prezentările la sediul editurii Curtea Veche și abordează discuția cu o singură reținere: speră să se poată exprima cât mai bine în limba română.

Se străduiește și se face perfect înțeleasă, chiar dacă pe alocuri se fâstâcește, caută cuvântul în engleză, reia câte o frază.…

GSP - Costin Ștucan, Luminița Paul, Iosif Popescu (video)In urma cu 37 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7