Stiri Sport EXCLUSIV / VIDEO Fostul portar al Stelei se destăinuie: „Gigi Becali scoate în evidență faptul că e credincios, alții poate sunt de 10 ori mai mult și nu arată”
EXCLUSIV / VIDEO            Fostul portar al Stelei se destăinuie: „Gigi Becali scoate în evidență faptul că e credincios, alții poate sunt de 10 ori mai mult și nu arată”

EXCLUSIV / VIDEO Fostul portar al Stelei se destăinuie: „Gigi Becali scoate în evidență faptul că e credincios, alții poate sunt de 10 ori mai mult și nu arată”

Invitatul ediției GSP Live din această dimineață a fost Dumitru Hotoboc, fost portar cu 59 meciuri în Liga 1 și peste 170 în Liga a 2-a.

Dumitru Hotoboc: „Gigi Becali scoate în evidență faptul că e credincios, alții poate sunt de 10 ori mai mult și nu arată”

Dumitru Hotoboc i-a mărturisit lui Costin Ștucan, la emisiunea GSP Live, faptul că a fost credincios de mic: „Eu sunt și cu partea cu credința, foarte avansat. Cred foarte tare, sunt bisericos. Tot timpul am evitat jocurile de noroc, eu nu joc nici table, nici remi, nici poker. Sunt așa de mic, am învățat din familie, eu toată viața am jucat cu o iconiță la picior.…

GSP - David MarinescuIn urma cu 9 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7