Stiri Sport EXCLUSIV // VIDEO FCU Craiova poate pierde gratuit un om de bază: „Are propuneri din afara României, dar ce faci? E riscant!”
EXCLUSIV // VIDEO            FCU Craiova poate pierde gratuit un om de bază: „Are propuneri din afara României, dar ce faci? E riscant!”

EXCLUSIV // VIDEO FCU Craiova poate pierde gratuit un om de bază: „Are propuneri din afara României, dar ce faci? E riscant!”

Yassine Bahassa a ajuns în iulie 2022 la FCU Craiova, prima lui aventură fotbalistică în afara Franței, țara natală. Bahassa, fotbalist cu o tehnică deosebită, a intrat în ultimele 6 luni de contract cu FCU, astfel că oltenii riscă să-l piardă gratuit în vară.

Adrian Mititelu i-a propus prelungirea înțelegerii, acum rămâne de văzut cum se vor concretiza tratativele.

Adrian Mititelu, despre Yassine Bahassa: „Suntem în discuții, are propuneri din zona Golfului”

„E în ultimele 6 luni de contract. Nu a semnat un nou contract, suntem în discuții. Are și el (n.r. - precum Bauza) propuneri din afara României, tot din zona Golfului, dar foarte slabe din punct de vedere financiar, nu ne încântă.…

GSP - Alexandru Barbu, Daniel GrigoreIn urma cu 221 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7