Stiri Sport exclusiv // video Eric de Oliveira le ține pumnii tricolorilor la meciul cu Israel: „Dacă naționala se califică la EURO, fotbalul românesc are de câștigat”
exclusiv // video            Eric de Oliveira le ține pumnii tricolorilor la meciul cu Israel: „Dacă naționala se califică la EURO, fotbalul românesc are de câștigat”

exclusiv // video Eric de Oliveira le ține pumnii tricolorilor la meciul cu Israel: „Dacă naționala se califică la EURO, fotbalul românesc are de câștigat”

Eric de Oliveira (37 de ani) a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro prin care le-a urat succes tricolorilor înaintea partidei cu Israel de diseară.

Eric: „Dacă România se califică la EURO, fotbalul românesc are de câștigat”

Eric a declarat că naționala României are șanse mari la calificare: „Va fi un meci greu, ambele echipe vor să se califice. Noi avem prima șansă, eu aștept cel puțin un 2-0 pentru noi. Mereu am fost încrezător, sunt sigur că băieții vor fi capabili să aducă calificarea pe care am așteptat-o.…

GSP - Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video), Alexandru StanciuIn urma cu 22 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7