Stiri Sport EXCLUSIV // VIDEO Episod memorabil cu Ionuț Chirilă redat de un fost jucător: „Băi țărane, nu mai pune cola în vin”
EXCLUSIV // VIDEO            Episod memorabil cu Ionuț Chirilă redat de un fost jucător: „Băi țărane, nu mai pune cola în vin”

EXCLUSIV // VIDEO Episod memorabil cu Ionuț Chirilă redat de un fost jucător: „Băi țărane, nu mai pune cola în vin”

Invitatul ediției GSP Live din această dimineață a fost Dumitru Hotoboc, fost portar cu 59 meciuri în Liga 1 și peste 170 în Liga a 2-a.

Ionuț Chirilă: „Băi, țărane, nu mai pune cola în vin”

„Odată ne-a dat câte un pahar de vin și noi obișnuiți puneam cola în el. Când a venit la masă ne-a zis «Băi țăranilor, ce faceți, bă? Stricați vinul cu cola»”, a povestit fostul goalkeeper.

Dumitru Hotoboc i-a povestit lui Costin Ștucan la GSP Live perioada din sezonul 2005/2006, când acesta evoluase sub comanda lui Ionuț Chirilă: „Tocmai ce promovaserăm în prima ligă și ne-a preluat dânsul. Din toată echipa, am mai rămas vreo 7, și-a adus dânsul jucători, Impactul cu prima ligă a fost groaznic, aveam o echipă nouă. Aveam echipă solidă înainte, promovasem la pas.…

GSP - Alexandru StanciuIn urma cu 226 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7