Stiri Sport EXCLUSIV // VIDEO Decizia care l-a făcut KO pe Vasile Maftei: „Am pierdut banii! La proces n-am avut nici cea mai mică șansă”
EXCLUSIV // VIDEO            Decizia care l-a făcut KO pe Vasile Maftei: „Am pierdut banii! La proces n-am avut nici cea mai mică șansă”

EXCLUSIV // VIDEO Decizia care l-a făcut KO pe Vasile Maftei: „Am pierdut banii! La proces n-am avut nici cea mai mică șansă”

După 9 sezoane petrecute în tricoul Rapidului, acolo unde a fost și căpitan, Vasile Maftei a jucat timp de două sezoane la Unirea Urziceni. Dorit cu insistență de Mihai Stoica și de Dan Petrescu, Maftei a ales drumul Ialomiței, mai ales din cauza problemelor financiare cu care se confruntau rapidiștii.

Iar după ani jucați la Urziceni a semnat cu CFR Cluj, formație cu care a ieșit campion în sezonul 2011-2012. Doar că și aici au început probleme cu banii, echipa a intrat în insolvență și Maftei a pierdut o mulțime de bani pe care clubul trebuia să-i plătească, în urma contractului.…

GSP - Andrei CrăiţoiuIn urma cu 218 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7