Stiri Sport EXCLUSIV // VIDEO Adrian Porumboiu, verdict în faza golului anulat de Colțescu în CFR Cluj - FCSB: „Decizia este una clară!”
EXCLUSIV // VIDEO            Adrian Porumboiu, verdict în faza golului anulat de Colțescu în CFR Cluj - FCSB: „Decizia este una clară!”

EXCLUSIV // VIDEO Adrian Porumboiu, verdict în faza golului anulat de Colțescu în CFR Cluj - FCSB: „Decizia este una clară!”

Minutul 52 a adus o fază extrem de controversată. Florinel Coman l-a învins pe Sava cu o execuție de generic, de la 25 de metri. Sebastian Colțescu a validat inițial reușita, apoi a fost chemat la monitorul VAR să revadă un duel anterior dintre Crețu și Otele. „Centralul” a considerat că fundașul oaspeților a faultat.

VIDEO CU MOMENTUL. Adrian Porumboiu, verdict în faza controversată din CFR Cluj - FCSB

„E OK și nu e OK. Decizia în sine este una clară, faultul este evident. Apărătorul lovește mingea, apoi ridică piciorul și îl faultează. Faultul e evident. Numai că arbitrul putea să preîntâmpine treaba asta, să oprească jocul.…

GSP - Adrian JiteaIn urma cu 281 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7