Stiri Sport EXCLUSIV ȘOC la o fostă echipă de Superliga! Antrenorul i-a cerut vedetei să plece: „Ce vrei, bani? Du-te și rupe contractul!”
EXCLUSIV ȘOC la o fostă echipă de Superliga! Antrenorul i-a cerut vedetei să plece: „Ce vrei, bani? Du-te și rupe contractul!”

EXCLUSIV ȘOC la o fostă echipă de Superliga! Antrenorul i-a cerut vedetei să plece: „Ce vrei, bani? Du-te și rupe contractul!”

La finalul meciului, într-o atmosferă tensionată, Chindia fiind egalată pe final, antrenorul Diego Longo i-a anunțat pe jucători că pleacă acasă și nu va sta pe bancă la ultimul joc de Cupă, programat joi, tot acasă, cu Hermannstadt. Un meci doar de palmares pentru târgovișteni, care nu mai au șanse să ajungă în "sferturile" competiției.

Cătălin Golofca și antrenorul Chindiei s-au inflamat de la bani: „Du-te, că ai cel mai mare salariu”

Respectivele surse explică:

„În acel moment, Cătălin Golofca, ținut doar pe bancă, l-a întrebat cum rămâne cu salariul pe octombrie. Fiindcă antrenorul le promisese, înainte de jocul cu Concordia, că acesta va fi virat jucătorilor chiar luni. A fost momentul în care Longo a reacționat, de față cu toată echipa. I-a spus lui Golofca să se ducă să-și rezilieze contractul dacă nu-i convine ceva, că oricum el a fost adus de fostul președinte, Andrei Cordoș, și are cel mai mare salariu de la echipă.…

GSP - Marius MărgăritIn urma cu 236 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7