Stiri Sport EXCLUSIV GSP SF sau realitate: vor fuziona CSA Steaua și FCSB? Răspuns din interiorul clubului „Armatei”: „Peste un an, peste doi... Ne adaptăm la legile care sunt în țară”
EXCLUSIV GSP            SF sau realitate: vor fuziona CSA Steaua și FCSB? Răspuns din interiorul clubului „Armatei”: „Peste un an, peste doi... Ne adaptăm la legile care sunt în țară”

EXCLUSIV GSP SF sau realitate: vor fuziona CSA Steaua și FCSB? Răspuns din interiorul clubului „Armatei”: „Peste un an, peste doi... Ne adaptăm la legile care sunt în țară”

„E greu să cred așa ceva! Mă feresc... Sunt prea multe procese. Eu cred că e greu, nu văd să se întâmple o fuziune. Nu știu dacă... Dacă își are rostul. Eu cred că acest lucru nu se va întâmpla. Dar peste un an, peste doi, peste trei...”, a spus Miu la emisiune.

Iulian Miu despre o fuziune FCSB - CSA Steaua: „Nu depinde de mine și pot apărea anumite legi”

Și a continuat precizând că: „Nu depinde de mine și pot apărea anumite legi. Nu știu cum să iau lucrurile, dar în momentul de față e greu”.…

GSP - David MarinescuIn urma cu 15 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7