Stiri Sport EXCLUSIV GSP „De acolo vine semnătura finală!” » Iulian Miu, discuție cu cărțile pe masă despre promovarea CSA Steaua: „Și eu îmi mai pun semne de întrebare”
EXCLUSIV GSP      „De acolo vine semnătura finală!” » Iulian Miu, discuție cu cărțile pe masă despre promovarea CSA Steaua: „Și eu îmi mai pun semne de întrebare”

EXCLUSIV GSP „De acolo vine semnătura finală!” » Iulian Miu, discuție cu cărțile pe masă despre promovarea CSA Steaua: „Și eu îmi mai pun semne de întrebare”

„În 2019, când am venit, noi știam că lucrurile, cu timpul, se vor rezolva. Era Liga 4. Am plecat la acest proiect și în continuare rămânem alături de el. De aici încolo, ceea ce se va întâmpla cu acea asociație care trebuie făcută, că sunt niște firme care pot să fie și de stat...”, a început Miu discuția.

Doar că în acest moment situația este sub semnul întrebării, neexistând o persoană externă care să se implice: „Lângă Clubul Sportiv al Armatei trebuie să mai vină două personaje juridice sau fizice, potente din punct de vedere financiar. Și eu îmi mai pun semnele astea de întrebare... Acum e greu să răspund eu de ce nu vin. Cred că se încearcă să se facă această formă de organizare. O să-mi ziceți când? Și aveți dreptate”.…

GSP - David MarinescuIn urma cu 21 zile
  Alte stiri din Sport

  Comentarii

  Conecteaza-te pe Ziare 24/7
  Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

  Alte stiri din Sport

  Vezi mai mult
  Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
  Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
  Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7