Stiri Sport EXCLUSIV Adrian Porumboiu, după calificarea echipei naționale la Euro 2024: „Pentru prima dată, îl felicit și pe Răzvan Burleanu”
EXCLUSIV Adrian Porumboiu, după calificarea echipei naționale la Euro 2024: „Pentru prima dată, îl felicit și pe Răzvan Burleanu”

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, după calificarea echipei naționale la Euro 2024: „Pentru prima dată, îl felicit și pe Răzvan Burleanu”

Fostul arbitru i-a felicitat pe tricolori pentru reușită și se bucură că a avut dreptate în a susține naționala chiar și în momentele în care mai multe persoane din fotbal au preferat să critice selecționata lui Edi Iordănescu.

Adrian Porumboiu: „Pentru prima dată, îl felicit și pe Răzvan Burleanu”

„Am mai spus că România se va califica, iar lucrurile s-au întâmplat conform celor anticipate. Felicit toată echipa României și pentru prima dată chiar și pe Răzvan Burleanu!

Cât de gros ai avea obrazul și cât de critic poți fi, n-ai cum să-i feliciți pe jucători. Așa cum am mai spus, Ianis Hagi și-a făcut treaba, dar puteam să nu avem acel gol dacă era schimbat mai devreme. Cel mai probabil a fost ceva planificat.…

GSP - Cătălin StroiaIn urma cu 228 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7