Stiri Sport EXCLUSIV Adrian Mititelu a pierdut procesul și vrea răzbunare: „Suntem stupefiați de decizie! Am primit-o ieri și nu ne vine să credem!”
EXCLUSIV Adrian Mititelu a pierdut procesul și vrea răzbunare: „Suntem stupefiați de decizie! Am primit-o ieri și nu ne vine să credem!”

EXCLUSIV Adrian Mititelu a pierdut procesul și vrea răzbunare: „Suntem stupefiați de decizie! Am primit-o ieri și nu ne vine să credem!”

Unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la FCU Craiova în sezonul trecut, Andre Duarte (24 de ani) a decis să plece de la echipă în vara lui 2023.

Impresarul acestuia, Bernardo Vasconcelos, susținea că noul contract de prelungire pe încă un an al fundașului central nu este valabil și că angajamentul acestuia expiră pe 30 iunie 2023.

La acel moment, conducerea FCU Craiova l-a contrazis pe impresarul lui Andre Duarte și a prezentat GSP.ro formularul înregistrat în platforma FRF, potrivit căruia contractul fundașului portughez a fost prelungit până la 30 iunie 2024. Dar asta nu l-a împiedicat pe portughez să rupă unilateral acordul, să semneze cu Reggiana și să-i reclame pe olteni la FIFA.…

GSP - Andrei CrăiţoiuIn urma cu 94 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7