Stiri Sport Două mutări făcute de Iordănescu scoase în evidență: „A fost inspirat când era mare nevoie. A luat decizii riscante”
Două mutări făcute de Iordănescu scoase în evidență: „A fost inspirat când era mare nevoie. A luat decizii riscante”

Două mutări făcute de Iordănescu scoase în evidență: „A fost inspirat când era mare nevoie. A luat decizii riscante”

Oficialul echipei roș-albastre l-a felicitat pe selecționer pentru că l-a titularizat pe portarul Horațiu Moldovan și că a reușit să-l înlocuiască pe fundașul Vlad Chiricheș, mizând pe un cuplu format din Radu Drăgușin și Andrei Burcă.

Două mutări făcute de Edi Iordănescu pe care Mihai Stoica le laudă

„Vorbim despre un selecționer care, atunci când a fost nevoie, a avut inspirație excepțională. A luat niște decizii foarte riscante, care s-au dovedit oportune.

De exemplu, titularizarea lui Horațiu Moldovan. Când aveai de ales între Moldovan, Târnovanu și Aioani, era riscant să mizezi pe Moldovan. Venea după o serie de gafe în campionat. A fost decizie bună. Acum avea de ales între Niță, Radu și Moldovan și a mers în continuare pe Moldovan.…

GSP - Sergiu AlexandruIn urma cu 20 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7