Stiri Sport De pe vremea lui Ewald Lienen! Câți ani au trecut de când Oțelul nu mai marcase 4 goluri în deplasare în Liga 1 + „palma” ideală după aroganța lui Andrei Nicolescu?
De pe vremea lui Ewald Lienen! Câți ani au trecut de când Oțelul nu mai marcase 4 goluri în deplasare în Liga 1 + „palma”  ideală după aroganța lui Andrei Nicolescu?

De pe vremea lui Ewald Lienen! Câți ani au trecut de când Oțelul nu mai marcase 4 goluri în deplasare în Liga 1 + „palma” ideală după aroganța lui Andrei Nicolescu?

Arătați cu degetul pentru jocul economicos și lipsit de spectaculozitate, „oțelarii” le-au dat replica ideală contestatarilor. Au marcat de patru ori în deplasare și au făcut șah-mat o echipă în formă, care nu pierduse în ultimele etape nici cu Rapid, nici cu Farul.

Oțelul nu mai marcase patru goluri în deplasare în Liga 1 din 2014

Prin triumful la scor cu UTA, Oțelul a egalat o performanță pe care clubul de la malul Dunării n-o mai reușise din 2014, de aproape un deceniu! Galațiul n-a mai dat patru goluri în deplasare, pe prima scenă, de pe 11 mai 2014, când echipa antrenată atunci de neamțul Ewald Lienen se impunea cu 4-1 la Vaslui.…

GSP - Liviu Manolache, Remus DinuIn urma cu 27 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7