Stiri Sport Daniel Pancu și Ilie Dumitrescu s-au pus de acord asupra unui tânăr din Superligă: „Referințele complete sunt foarte bune!”
Daniel Pancu și Ilie Dumitrescu s-au pus de acord asupra unui tânăr din Superligă: „Referințele complete sunt foarte bune!”

Daniel Pancu și Ilie Dumitrescu s-au pus de acord asupra unui tânăr din Superligă: „Referințele complete sunt foarte bune!”

Alexandru Musi, mijlocașul împrumutat de Petrolul de la FCSB, a deschis scorul în minutul 57 al disputei de pe „Oblemenco”. A avut o prestație solidă și în continuare, iar selecționerul Daniel Pancu nu a trecut-o cu vederea.

Alexandru Musi, lăudat de Daniel Pancu

„L-am văzut și acum, s-ar putea să fie convocat la tineret. L-am văzut și la U20. Marchează goluri, joacă foarte bine.

Referințele despre el sunt foarte bune. Referințele complete, nu doar cele fotbalistice. L-au împrumutat de la FCSB și este cel mai bun under al lor. A marcat deja 4 goluri, parcă. E bun”, a spus Daniel Pancu la „Digi Sport Special”.

Și Ilie Dumitrescu a vorbit frumos despre Musi: „Este un fotbalist care îmi place foarte mult, cere mingea, are calitate”.

Alexandru Musi, după golul din poarta Craiovei

În cele 13 apariții stagionale, în Superligă, Alexandru Musi a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive. Musi este o prezență constantă la naționala U20 a României. Runda viitoare nu va putea juca în derby-ul cu FCSB, din cauza unei clauze.…

GSP - Adrian JiteaIn urma cu 256 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7