Stiri Sport Curtea de Apel, verdict în procesul dintre CSA Steaua și FCSB pentru palmares. Decizia nu e definitivă
Curtea de Apel, verdict în procesul dintre CSA Steaua și FCSB pentru palmares. Decizia nu e definitivă

Curtea de Apel, verdict în procesul dintre CSA Steaua și FCSB pentru palmares. Decizia nu e definitivă

„Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantului CSA în privinţa cererii având ca obiect dreptul la palmares pentru perioada 1998-2003 şi respinge această cerere în consecinţă. […] Menţine dispoziţiile sentinţei referitoare la soluţia în privinţa constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA şi referitoare la soluţia dată cererii conexe vizând perioada 1947-2003”, se arată în minuta instanței, notează Agerpres.

„Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicarea deciziei, care se va depune la Curtea de Apel Bucureşti”, mai scrie în decizia Curții de Apel.

Concret, clubul de fotbal al Armatei rămâne cu palmaresul din perioada 1947-1998, dar nu este clar cui aparține palmaresul din intervalul 1998-2003.

În mai 2018, instanţa supremă a decis că echipa deţinută de Gigi Becali, FCSB, nu mai are voie să folosească numele „Steaua” şi „Steaua Bucureşti” fără acceptul CSA Steaua. După mai multe procese în instanță, problema palmaresului nu a fost clarificată complet.…

Libertatea - Cristian OtopeanuIn urma cu 44 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7