Stiri Sport CORESPONDENȚĂ GSP DIN HAMBURG Reportaj din orașul ars, înecat și bombardat, dar niciodată învins » Capitolul la care bate Amsterdam și Veneția + Partea întunecată a metropolei germane. Ți-e teamă!
CORESPONDENȚĂ GSP DIN HAMBURG            Reportaj din orașul ars, înecat și bombardat, dar niciodată învins » Capitolul la care bate Amsterdam și Veneția + Partea întunecată a metropolei germane. Ți-e teamă!

CORESPONDENȚĂ GSP DIN HAMBURG Reportaj din orașul ars, înecat și bombardat, dar niciodată învins » Capitolul la care bate Amsterdam și Veneția + Partea întunecată a metropolei germane. Ți-e teamă!

Hamburg deschide Euro 2024 organizând tragerea la sorți sâmbătă, 2 decembrie. Voiam să vorbesc cu un localnic înainte să descopăr eu orașul din nordul Germaniei.

Cineva care să spună „Ich bin ein Hamburger”. Eu sunt un Hamburger. Și l-am găsit pe Carsten Harms, jurnalist sportiv la cotidianul Hamburger Abendblatt și liderul ligii ziariștilor locali.

FOTO. „Atât de multe spații verzi”. Hamburg, capitala verde a Europei în 2011

„Este cel mai frumos oraș al țării și unul dintre cele mai frumoase ale Europei. De ce? Portul e ceva special, apa te însoțește permanent și în interior, prin râuri și canale.…

GSP - Theodor JumătateIn urma cu 215 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7