Stiri Sport CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Dezvăluiri de la națională: „Nu e normal, unii încă suferă! Nici pe la antrenamente nu prea mai au ce căuta!”
CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA            Dezvăluiri de la națională: „Nu e normal, unii încă suferă! Nici pe la antrenamente nu prea mai au ce căuta!”

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Dezvăluiri de la națională: „Nu e normal, unii încă suferă! Nici pe la antrenamente nu prea mai au ce căuta!”

În amplul interviu acordat Gazetei Sporturilor, fostul mare atacant a atins și câteva aspecte legate de mentalitățile observate în rândul jucătorilor din noul val. Pancu spune că nu tolerează sub nicio formă abaterile ce țin de greutatea jucătorilor, oferind câteva idei relevante despre abordările sale.

Daniel Pancu, despre problemele fotbaliștilor români: „De la două kilograme în plus, nici pe la antrenamente nu prea mai au ce căuta”

„Eu am avut norocul să joc în Italia la 21 de ani și m-a educat mult pentru viață. Am trecut de la ciorbele noastre și ce mâncam noi la altă alimentație, am avut șansa să mă cultiv pe partea asta și mi-a plăcut. Plus că și la jucători țin foarte mult la aspectul ăsta.…

GSP - Ionuţ Iordache, Remus DinuIn urma cu 197 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7