Stiri Sport CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Cunoaște-l pe fotbalistul repatriat în Liga 1: de la copilăria de pe stradă, până la plăcerea nevinovată din cantonament » De ce n-a reușit afară: „E ca într-o relație”
CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA            Cunoaște-l pe fotbalistul repatriat în Liga 1: de la copilăria de pe stradă, până la plăcerea nevinovată din cantonament » De ce n-a reușit afară: „E ca într-o relație”

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Cunoaște-l pe fotbalistul repatriat în Liga 1: de la copilăria de pe stradă, până la plăcerea nevinovată din cantonament » De ce n-a reușit afară: „E ca într-o relație”

Experiența flamandă a lui Oprut s-a încheiat abrupt, după doar câteva luni și trei meciuri jucate în campionatul belgian.

Fundașul stânga cu care Edi Iordănescu a început campania victorioasă de calificare la EURO a fost împrumutat la Hermannstadt, de unde-și dorește să găsească din nou calea spre convocarea la națională.

Raul Opruț, despre eșecul din Belgia: „M-am întors pentru a a avea o șansă să fiu la EURO”

„E ca într-o relație. Fiecare are o părere diferită, iar uneori ele nu coincid. Cu siguranță că ceva n-a mers la mine, de la club n-am avut un răspuns despre ce a mers sau ce n-a mers.…

GSP - Ionuţ Iordache, Remus DinuIn urma cu 200 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7