Stiri Sport CORESPONDENȚĂ DIN FELCSUT GSP, în dialog cu un insider israelian: „Oamenii râd când aud de calificarea la EURO. Doar ce am mai pierdut doi jucători”
CORESPONDENȚĂ DIN FELCSUT            GSP, în dialog cu un insider israelian: „Oamenii râd când aud de calificarea la EURO. Doar ce am mai pierdut doi jucători”

CORESPONDENȚĂ DIN FELCSUT GSP, în dialog cu un insider israelian: „Oamenii râd când aud de calificarea la EURO. Doar ce am mai pierdut doi jucători”

- Michael, cum se simte meciul ăsta în Israel? - Ei bine, Israel e acum obligată să bată România și să spere că voi nu veți câștiga cu Elveția. Nu mai stă în mâinile Israelului, tocmai ăsta e motivul pentru care oamenii nu prea mai cred în calificare.

Jurnalist israelian, înainte de meciul cu România: „Oamenii au tendința să râdă când vorbim despre calificarea la EURO”

- Nu mai cred? - Oamenii au tendința să râdă când se vorbește despre șansele de calificare, pentru că de fiecare dată am eșuat.…

GSP - Remus Răureanu, Raed Krishan (foto), Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)In urma cu 13 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7