Stiri Sport CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Vladimir Screciu face lobby pentru bunul său prieten: „Arată bine, nu? Este în proces de slăbire”
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA            Vladimir Screciu face lobby pentru bunul său prieten: „Arată bine, nu? Este în proces de slăbire”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Vladimir Screciu face lobby pentru bunul său prieten: „Arată bine, nu? Este în proces de slăbire”

Vladimir Screciu și-a sărbătorit azi ziua de naștere în cantonamentul oltenilor din Antalya, internaționalul român împlinind 24 de ani. Mai întâi, a participat la antrenamentul de dimineață, el a făcut separat, recuperându-se după ruptura de la meciul cu UTA (2-2), din ultima etapă a lui 2023.

„Este o vârstă frumoasă. Este o obișnuință să-mi sărbătoresc aniversarea în cantonament, mi se tot întâmplă de la 16 ani, de când am urcat la prima echipă. Familia mă așteaptă acasă cu tortul pregătit. Bere sau șampanie nu bem în cantonament, doar o felie de tort”, a declarat olteanul într-un interviu acordat jurnaliștilor români prezenți în Antalya.…

GSP - Eduard ApostolIn urma cu 173 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7