Stiri Sport CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Investitorii din Turcia interesați să preia Petrolul au ajuns la amicalul cu Chernomorets din Antalya » Ce a spus un oficial al „lupilor”
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA            Investitorii din Turcia interesați să preia Petrolul au ajuns la amicalul cu Chernomorets din Antalya » Ce a spus un oficial al „lupilor”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Investitorii din Turcia interesați să preia Petrolul au ajuns la amicalul cu Chernomorets din Antalya » Ce a spus un oficial al „lupilor”

Serhan Cetinsaya, afaceristul turc interesat să preia Petrolul, și-a făcut apariția la amicalul „găzarilor” cu ucrainenii de la Chernomorets Odessa. Acesta a ajuns la complex cu circa 10 minute înainte de startul partidei și a fost principala atracție pentru jurnaliștii români prezenți.

Cetinsaya a fost însoțit la meci de alți compatrioți, precum și de anturajul lui Marian Copilu. Inclusiv președintele Claudiu Tudor a urmărit meciul de lângă ei, românii întregind o delegație formată, în total, din 7-8 persoane.

Personajul principal, turcul Serhan Cetinsaya a evitat dialogul cu presa. Până să se așeze în tribune, turcul a adoptat o atitudine distantă, le-a întors spatele reporterilor, în timp ce discuta preocupat la telefon.…

GSP - Ionuţ Iordache, Remus DinuIn urma cu 197 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7