Stiri Sport CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Doar așa! În ce condiții își poate asigura Dinamo serviciile lui Eduard Pap + O problemă internă în „haită”
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA            Doar așa! În ce condiții își poate asigura Dinamo serviciile lui Eduard Pap + O problemă internă în „haită”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Doar așa! În ce condiții își poate asigura Dinamo serviciile lui Eduard Pap + O problemă internă în „haită”

Dinamo este pe modul „caută și așteaptă” în mercato invernal. Conducătorii „câinilor” caută să aducă jucători noi sub comanda lui Zeljko Kopic, Andrei Nicolescu a transmis într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că „4-5 fotbaliști vor sosi în această perioadă de transferuri”.

Bucureștenii așteaptă răspunsuri din partea a diverși fotbaliști contactați, unii primind și oferte scrise din partea clubului.

Eduard Pap este pregătit, în cantonament cu ungurii de la ETO Gyor

Așa cum GSP.ro a informat miercuri, în exclusivitate, detaliile fiind confirmate de părți ulterior, Eduard Pap, 29 de ani, este în atenția lui Dinamo. Este vorba de un goalkeeper care a lăsat o impresie remarcabilă în Liga 1, care a fost căpitanul celor de la FC Botoșani, ajuns vara trecută în Ungaria, la ETO Gyor, cu care a luptat în prima parte a sezonului pentru promovare.…

GSP - Eduard ApostolIn urma cu 197 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7