Stiri Sport CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Au dat lovitura? Portretul noului transfer reușit de Dinamo: „Fotbalist de top! Citește jocul perfect”
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA            Au dat lovitura? Portretul noului transfer reușit de Dinamo: „Fotbalist de top! Citește jocul perfect”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Au dat lovitura? Portretul noului transfer reușit de Dinamo: „Fotbalist de top! Citește jocul perfect”

Velkovski e un fotbalist agreat de Zeljko Kopic și adus în România la insistențele tehnicianului dinamovist, care l-a avut sub radar o bună perioadă de timp, mai exact în perioada în care cei doi s-au intersectat în campionatul Croației. Între 2018 și 2022, Velkovski a evoluat pentru Rijeka.

Darko Velkovski, caracterizat de Stefan Ashkovski

Stefan Ashkovski (31 de ani), un compatriot de-ai nord-macedoneanului, ex-Sepsi și FC Botoșani, i-a făcut un portret imaculat noului transfer reușit de Dinamo. Contactat de GSP.ro, Ashkovski a vorbit la superlativ despre coechipierul său de la națională:…

GSP - Remus DinuIn urma cu 205 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7