Stiri Sport Condamnat! Fostul boss al Formulei 1 a „uitat” să declare 464 milioane de euro » Azi și-a primit pedeapsa
Condamnat! Fostul boss al Formulei 1 a „uitat” să declare 464 milioane de euro » Azi și-a primit pedeapsa

Condamnat! Fostul boss al Formulei 1 a „uitat” să declare 464 milioane de euro » Azi și-a primit pedeapsa

Omul care a deținut Formula 1 până în 2017, timp de peste 40 de ani, și-a recunoscut azi vinovăția în dosarul în care era acuzat de fraudă fiscală. Miliardarul era acuzat că nu a declarat la Fiscul din Marea Britanie mai multe active pe care le avea în străinătate, în valoare de 464 de milioane de euro.

Bernie Ecclestone și-a recunoscut vinovăția

Potrivit BBC, Ecclestone a declarat inițial că este nevinovat, dar azi, cu o lună înainte să înceapă procesul, a declarat că este vinovat și a ajuns la o înțelegere cu autoritățile britanice.

El a fost condamnat la 17 luni de închisoare cu suspendare.. În plus, el va trebuie să achite o suma de 757 de milioane de euro.

2,9 miliarde de dolarie averea lui Bernie Ecclestone

Bernie Ecclestone, acuzat de fraudă

În iulie 2022, Ecclestone a fost acuzat de fraudă și fals în declarații.

„Serviciul de Urmărire Penală al Coroanei (CPS) a analizat un dosar de probe de la FISC (HMRC) și a autorizat o acuzație împotriva lui Bernard Ecclestone de fraudă prin fals în declarații în ceea ce privește omisiunea sa de a declara la HMRC existența unor active deținute în străinătate despre care se crede că valorează peste 400 de milioane de lire sterline”, a declarat Andrew Penhale, șeful Serviciului de Urmărire Penală al Coroanei.…

GSP - Sergiu AlexandruIn urma cu 47 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7